2 Electro Rosseel
Facebook RSS
10 dec '18
Ecocheques
OPENINGSUREN
Electro Rosseel bvba
M gesloten 13u30 18u30
D 9u 12u 13u30 18u30
W 9u 12u 13u30 18u30
D 9u 12u 13u30 18u30
V 9u 12u 13u30 18u30
Z 10u 12u 13u30 18u
Z gesloten
BODY CARE >> Elektrische tandenborstel >> Oral-B >> Pro 6000 CrossAction
Oral-B Pro 6000 CrossAction
PDF pagina


Productbeschrijving:

Verzorg uw gebit nog beter en verwijder tot 100% meer plaque dan met een handtandenborstel, als u overstapt op de elektrische tandenborstel Oral-B Pro 6000.

De Oral-B Pro 6000 reinigt zacht in gebieden waarbij plaque bacteriƫn zich verzamelen, voor een schoon gebit en sterk en gezond tandvlees, De tandenborstel verwijdert de plaque uitstekend, zelfs in gebieden die moeilijk te bereiken zijn, en is zacht voor de tanden en het tandvlees. De tandenborstel verbetert ook de gezondheid van het tandvlees door tandvleesproblemen te voorkomen.

3D-reiniging (pulseert, trilt en roteert) om 100% meer plak te verwijderen dan een gewone handtandenborstel. De Oral-B 3D technologie behandelt iedere tand apart. Deze techniek zorgt voor optimale tandplakverwijdering.

Je kan kiezen uit niet minder dan 5 poetsstanden: dagelijkse reiniging, tandvlees verzorgen, grondige reiniging, gevoelige poetsstand, en Whitening.

De elektrische tandenborstel is voorzien van Bluetooth-technologie waardoor je verbinding kan maken met een app voor iOS of Android op je smartphone. Die geeft je poetsadvies voor optimale resultaten.

De Oral-B draadloze SmartGuide geeft advies in realtime over hoe u kunt poetsen zoals tandartsen aanbevelen. De SmartGuide helpt u de aanbevolen 2 minuten te poetsen (3 minuten met de poetsstand Grondige reiniging). Handig: u kunt de SmartGuide zelfs op de muur bevestigen.

De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

Geleverd met 4 opzetborstels: CrossAction, Sensitive, 3D White, FlossAction. De indicatorharen vervagen voor de helft om aan te geven dat u de opzetborstel moet vervangen (ongeveer om de drie maanden).
Behoort tot de lijn :
PROFESSIONAL CARE

€ 219,99
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Connectiviteit
Bluetooth :
Poetsstanden
Dagelijkse reiniging :
Gevoelige tanden :
Grondige reiniging :
Stroom
Oplaadindicatie :
Oplader met standaard :
Bediening
Opvolging via app op smartphone :
Gebruiksgemak
Poetsdruksensor :
Algemeen
Poetstechniek :3D-technologie
Poetsstanden
Tandvlees verzorgen :
Tong reinigen :
Gebruiksgemak
Twee minuten timer :
Poetsstanden
Witte tanden :
PDF pagina print deze pagina
Hebt u ook gedacht aan :