2 Electro Rosseel
Facebook RSS
17 dec '18
Ecocheques
OPENINGSUREN
Electro Rosseel bvba
M gesloten 13u30 18u30
D 9u 12u 13u30 18u30
W 9u 12u 13u30 18u30
D 9u 12u 13u30 18u30
V 9u 12u 13u30 18u30
Z 10u 12u 13u30 18u
Z gesloten
BODY CARE >> Elektrische tandenborstel >> Oral-B >> Pro 5800 Bluetooth
Oral-B Pro 5800 Bluetooth
PDF pagina


Productbeschrijving:

De Oral-B PRO 5800 SmartSeries elektrische tandenborstel met Bluetooth is de eerste van zijn soort ter wereld met Bluetooth verbindingBluetooth-communicatie koppelt de borstel aan de Oral-B App voor realtime begeleiding tijdens het poetsen die door je tandarts aangepast kan worden. Ontvang ook gerichte zorg door middel van persoonlijke tandverzorging zodat aan je specifieke behoeften op het gebied van mondverzorging wordt voldaan. Het op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction tandenborstelkop omvat elke tand met borstelharen die onder een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie oscilleert, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De poetsdruksensor licht op als je te hard drukt om de schadelijke gevolgen van te hard poetsen te voorkomen en er zijn 4 functies – Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden en Whitening – plus een timer om je gedurende de aanbevolen twee minuten te laten poetsen. Deze verpakking bevat een gratis draadloze SmartGuide. Bovendien wordt deze elektrische tandenborstel aangeboden door Oral-B, het merk dat het meest door tandartsen wereldwijd wordt gebruikt.- De eerste elektrische tandenborstel van dit soort ter wereld met Bluetooth-communicatie tussen borstel en smartphone

- Verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel

- Superieure 3D-reiniging trilt, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.

- Bluetooth 4.0-technologie maakt contact met de Oral-B App en biedt realtime begeleiding tijdens het poetsen die door de tandarts aangepast kan worden. Ontvang ook gerichte zorg door middel van persoonlijke tandverzorging zodat aan je specifieke behoeften op het gebied van mondverzorging wordt voldaan.

- Elektrische Tandenborstel met vier functies: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden en Whitening

- Met Bluetooth, reisetui, poetsdruksensor en een gratis draadloze SmartGuide

- De verpakking bevat: 1 Elektrische Tandenborstel, 1 gratis draadloze SmartGuide, 1 CrossAction opzetborstel, 1 3DWhite opzetborstel, 1 Sensitive opzetborstel, 1 oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels en reisetui

- Tevreden of geld terug! 60 dagen uitproberen zonder risico. Als je niet 100% tevreden bent, krijg je je geld terug. Informatie op verpakking.


Behoort tot de lijn :
PROFESSIONAL CARE

€ 199,99
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Connectiviteit
Bluetooth :
Poetsstanden
Dagelijkse reiniging :
Gevoelige tanden :
Grondige reiniging :
Accessoires
Opbergetui :
Stroom
Oplaadindicatie :
Oplader met standaard :
Bediening
Opvolging via app op smartphone :
Gebruiksgemak
Poetsdruksensor :
Algemeen
Poetstechniek :3D-technologie
Poetsstanden
Tandvlees verzorgen :
Tong reinigen :
Gebruiksgemak
Twee minuten timer :
Poetsstanden
Witte tanden :
Aantal poetsstanden :4
PDF pagina print deze pagina
Hebt u ook gedacht aan :